Integrato Sverige AB
Teamet

Om oss

Vi är ett litet team med stort driv och engagemang. Vår vision är att få bidra till ökad integration och ett mer jämlikt arbetsliv. Vår kunskap och erfarenhet finns inom teknik, kommunikation, pedagogik och marknadsföring. All viktig kunskap finns alltså inhouse. 

Annika: Ad, kommunikatör och projektledare. Har engagemanget i blodet och har skapat kommunikation för både stat & kommun, regeringskansliet, fackföreningar och hjälporgansiationer. Annika är den du kommer ha kontakt med under uppstarten.


Lidaw: En kreativ entreprenör med fokus på strategier, digital produktutveckling och teknisk innovation. Tidigare nordisk försäljningschef och strategisk affärskonsult med erfarenhet inom life science, IT och förnyelsebar energi.


Med Lidaw finns även ett helt team av apputvecklare, designers och affärsstrateger i delägande bolaget Maniva Digital AB. Därför vet vi också att vårt verktyg kommer finnas redo för marknaden under våren 2021.


Tony: Lärare och specialpedagog. En eldsjäl som bland annat genomfört flera integrationsprojekt i gamla hemorten Karlskrona. Har även haft skivaffär, konstgalleri, varit reseledare och vunnit designpriser för egna uppfinningar. En allkonstnär helt enkelt.