Integrato Sverige AB
Teamet

Om oss

Vi är ett litet team med stort driv och engagemang. Vår vision är att få bidra till ökad integration och ett mer jämlikt arbetsliv. Vår kunskap och erfarenhet finns inom teknik, kommunikation, pedagogik och marknadsföring. All viktig kunskap finns alltså inhouse. 

Annika: Ad, kommunikatör och projektledare. Har engagemanget i blodet och har skapat information för både staten, politiska partier, fackföreningar och organsiationer som bl.a. Amnesty och Rädda Barnen. Annika är den du kommer ha mest kontakt med.


Lidaw: En kreativ entreprenör med fokus på strategier, digital produktutveckling och teknisk innovation. Tidigare nordisk försäljningschef och strategisk affärskonsult med erfarenhet inom life science, IT och förnyelsebar energi. Det är Lidaw och hans gäng på Maniva Digital AB som står för app-produktionen.


Tony: Lärare och specialpedagog. En eldsjäl som bland annat genomfört flera integrationsprojekt i gamla hemorten Karlskrona. Har även haft skivaffär, konstgalleri, varit reseledare och vunnit designpriser för egna uppfinningar. En allkonstnär helt enkelt.